Träningsredskap och utrustning på nätet

Köp crosstrainer på nätet

Att träna på en crosstrainer är den ultimata konditionsträningen för dig som vill träna hela kroppen. Du använder både armar och ben och kan variera din träning genom att antingen röra dig framåt eller bakåt. Dessutom är det mycket skonsamt för din rygg och otroligt roligt.

 
 
 
Produkter per sida: Sortera på:
 
Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5 6 7next pagelast page

Crosstrainer C 7.5

Crosstrainer C 7.5

Anpassa din träning med Crosstrainer C 7.5. Gör enkla ändringar i din steglängd, lutning eller motstånd genom att trycka på en knapp för att hitta den perfekta passformen för dina träningsmål. Dubbla EKG sensorer övervakar din puls, och en justerbar tablet-hållaren och integrerat ljudsystem så du kan njut av din favoritmusik medan du tränar. Den integrerade ljudsystem ansluts till din iPod eller annan MP3-enhet och har hög ljudkvalitet genom dubbla 2-tums högtalare.Förbered för iFit Live system där du kan skapa dit eget träningsprogram med Google Maps!

SEK10,990.00 Läs mer Till butiken

Motionscykel Stream Adventure

Motionscykel Stream Adventure

En motionscykel för dig som tycker om design och kvalitet. Abilicas toppmodell för hemmaträning. Abilica Stream Adventure levereras i exklusivt design. Utrustad med elektroniskt justerbart magnetmotstånd i 32 nivåer och dator med 12 träningsprogram. En stor crosstrainer som erbjuder solid kvalitet på hemmaträningsnivå. 8 kg svänghjul ger ett jämnt steg och tillräckligt med motstånd för ett rejält träningspass. Justerbar sitthöjd gör att den passar till användare från 135 cm till 195 cm. Dator med inbyggd Bluetooth för att ansluta till iPad/iPhone och Android surfplattor. Med gratisappen iConsole + kan du skapa en rutt i Google Maps var som helst i världen, och se bilder från gatunivå i Google Street View när du tränar. Motståndet justeras automatiskt till terrängen för den mest realistiska upplevelsen. När du har kommit i mål kan du enkelt dela dina träningsresultat på sociala medier som Facebook och Twitter. Motionscykeln har handpuls-sensorer på styret och trådlös pulsmottagare i datorn. ? 32 motståndsnivåer ? 12 träningsprogram ? 8 kg svänghjul ? Justerbar sadel ? Passar användare från ca 135 cm till ca 195 cm

SEK5,490.00 Läs mer Till butiken

Crosstrainer Stream Journey, Abilica

Crosstrainer Stream Journey, Abilica

Datorn har Bluetooth så att du kan ansluta iPad/iPhone och Android surfplattor. Med gratisappen iConsole + kan du skapa en rutt i Google Maps var som helst i världen, och se bilder från gatunivå i Google Street View när du tränar. Motståndet justeras automatiskt till terrängen för den mest realistiska upplevelsen. När du har kommit i mål kan du enkelt dela dina träningsresultat på sociala medier som Facebook och Twitter.Du kan göra ett formtest med recoveryfunktionen och även utföra kroppsfettmätning samt BMI-beräkning om du så önskar för att få indikation på din fysiska form.

SEK8,998.00 Läs mer Till butiken

Airdyne AD8, Schwinn

Airdyne AD8, Schwinn

Nya Schwinn Airdyne AD Pro utnyttjar det ikoniska Schwinn-luftmotståndet, ryktet om hållbarhet och prestanda och uppdaterar det med en design och funktion som fungerar perfekt med dagens unika träningskrav och miljöer.Oavsett om du använder den till att ta din träning till nya nivåer eller kräver den perfekta konditionsmaskinen för användning i hemmet eller på träningsanläggningen är Schwinn AD8 perfekt, hela 160 kg användarvikt.

SEK18,889.00 Läs mer Till butiken

Crosstrainer Premium FC

Crosstrainer Premium FC

Crosstrainer speciellt utvecklad för företagsmarknaden och dig som vill ha det allra bästa. Passar till dig som klara mål med träningen och höga krav till komfort. Justerbar lutning i pedalerna (manuell inställning - ej kopplat till displayen eller program). Stor och stadig crosstrainer med elektromagnetiskt motstånd (EMS) och en steglängd på 51 cm. Förstärkt konstruktion för att klara av flera timmars användning varje dag. Lämplig för personer med en kroppsvikt på upp till 200 kg. Kraftiga transporthjul i PVC gör att crosstrainern kan flyttas enkelt och skonsamt. OBS! Priset 9990kr gäller begränsat antal!!

SEK9,990.00 Läs mer Till butiken

Crosstrainer Premium RC

Crosstrainer Premium RC

Stor och stadig crosstrainer med elektromagnetiskt motstånd (EMS) och en steglängd på 40 cm. Speciellt utvecklad för företagsmarknaden och dig som vill ha det allra bästa. EMS ger dig uppenbara driftsmässiga fördelar då det inte innehåller några rörliga delar. Förstärkt konstruktion för att klara av flera timmars användning varje dag. Lämplig för personer med en kroppsvikt på upp till 200 kg. Kraftiga transporthjul gör att crosstrainern kan flyttas enkelt och skonsamt. OBS! Priset 7990kr gäller endast begränsat antal!

SEK7,990.00 Läs mer Till butiken

Skyddsmatta 90x180cm

Skyddsmatta 90x180cm

Med denna underlagsmatta så skyddar du golvet mot fukt och repor.Skyddsmattan verkar stötdämpande och minskar ljudet vid användande av hemträningsapparater. Vid träning hemma så är det en billig försäkring att använda en underlagsmatta under den tyngden som uppstår från en träningsmaskin och en person i träning. Skyddsmatta bör användas på alla slags golv men speciellt på parkett och laminat.Har du värmekablar i golvet där du tränar så är det viktigt att du luftar mattan regelmässigt för att undvika missfärgning från mattan till golvet. Mattan passar de flesta träningsredskap så som motionscyklar, spinningcyklar och Crosstrainers.

Crosstrainer CR30, Master

Crosstrainer CR30, Master

En stabil crosstrainer från Master för sköna träningspass i hemmet.Med en kapacitet på 150 kg i vikt är denna maskin även extra lämplig för personer som är lite tyngre och har försetts med en tydlig LCD-display där du kan övervaka passerad tid och distans, din hastighet, tramp per minut, puls och kaloriförbränning. Det finns även 24 st utmanande och motiverande program som du kan träna med.Pulsmätning sker både via sensorer inbyggda i handtagen men kan även mätas trådlöst med hjälp av ett pulsbälte.

SEK6,990.00 Läs mer Till butiken

Crosstrainer Stream Journey

Crosstrainer Stream Journey

Abilica Stream Journey levereras i exklusivt design. Utrustad med elektroniskt justerbart magnetmotstånd i 32 nivåer och dator med 12 träningsprogram. En stor crosstrainer som erbjuder solid kvalitet på hemmaträningsnivå. Steglängd på hela 40 cm ger goda rörelser och bra träningsutbyte för hela kroppen. Samtidigt är pedalerna bara 19 cm över golvet som gör att den passar om du har begränsad takhöjd. 8 kg svänghjul ger ett jämnt steg och tillräckligt med motstånd för ett rejält träningspass. Crosstrainern har handpulssensorer på styret och trådlös pulsmottagare i datorn. Dator med inbyggd Bluetooth för att ansluta till iPad/iPhone och Android surfplattor. Med gratisappen iConsole + kan du skapa en rutt i Google Maps var som helst i världen, och se bilder från gatunivå i Google Street View när du tränar. Motståndet justeras automatiskt till terrängen för den mest realistiska upplevelsen. När du har kommit i mål kan du enkelt dela dina träningsresultat på sociala medier som Facebook och Twitter.

SEK9,498.00 Läs mer Till butiken

Crosstrainer Sarasota Dark, inSPORTline

Crosstrainer Sarasota Dark, inSPORTline

Sarasota Dark är en lättanvänd och prisvärd crosstrainer för hemmabruk från inSPORTline med smidig drift och magnetbroms.Denna elliptiska träningsmaskinen klarar av en användarvikt på 110 kg och väger enbart futtiga 33 kg. Steglängden på pedalerna är 32 cm med 23 cm avstånd mellan dem. Med låg vikt och ganska kompakta mått blir Sarasota smidig att förvara i hemmet och som enkelt skjuvas undan med hjälp av transporthjulen.På skärmen hittar du all relevant data för ditt träningspass och i handtagen finns inbyggda handsensorer för mätning av din puls. Crosstrainern inSPORTline Sarasota Dark har även konstruerats med ett utjämningssystem som kan kompensera för eventuella ojämna golv.

SEK2,595.00 Läs mer Till butiken

Förebyggande service Crosstrainer

Förebyggande service Crosstrainer

Förebyggande Service gällande Crosstrainer Vid varje servicetillfälle utför/kontrollerar servicetekniker följande punkter: © Funktionskontroll innan service © Utvändig besiktning © Kontroll och vid behov justera/smörja pedaler, trampor, armar, leder eller liknande © Kontroll och vid behov justera/smörja sadlar, handtag och till detta tillhörande detaljer © Invändig rengöring © Kontroll och vid behov justera/smörja befintliga remmar, kedjor och andra driv/kraftöverföringsdetaljer © Kontroll och vid behov justera/smörja drev/remskivor och annan liknande utrustning. © Kontroll av all el-utrustning © Kontroll och vid behov justera/smörja till maskinen tillhörande detaljer såsom skruvförband/fästanordningar. © Efter service provkörning/funktionskontroll Service villkorUpptäcks brister eller felaktigheter som kräver nya delar, större renoveringar eller andra åtgärder som inte kunnat upptäckas innan förebyggande servicen påbörjades räknas detta som tillkommande service.Efter genomgång skall rapport skickas till beställaren om Produkternas kondition och eventuellt tillkommande arbeten som rekommenderas av Saps servicetekniker AKUT eller vid nästa tillfälle.Om reparationer krävs/påtalas av servicetekniker efter någon av ovan nämnda servicegenomgångar skall det först godkännas av beställaren innan reparationerna kan påbörjas. Godkännande ska bekräftas skriftligen t ex via ett mail. Gäller:Skåne LänStockholms LänUppsala Län Västra Götalands Län

SEK1,290.00 Läs mer Till butiken

Crosstrainer CF60, Master

Crosstrainer CF60, Master

En framdriven crosstrainer från Master som är anpassad för lite häftigare bruk och kan därmed användas på t.ex. arbetsplatser, bostadsföreningar, hotell och även lättare bruk på gym och liknande hälsocentrum.CF60 har extra stora och halkfria pedaler med en steglängd på 51 cm som ger stora rörelser under passet och har ergonomiskt designade handtag med inbyggda pulsmätare. Möjlighet till trådlös pulsmätning finns också med ett valfritt pulsbälte som köps separat.På displayen kan du avläsa din tid och hastighet samt puls, kaloriförbränning, hastighet m.m. Denna modell har konstruerats med ett EMS/självgenererande motstånd med 14 stycken olika motståndsnivåer.Master CF60 har ett svänghjul på 14 kg och klarar en maxbelastning på 140 kg.

SEK18,000.00 Läs mer Till butiken

Crosstrainer Stream Vagabond

Crosstrainer Stream Vagabond

Stor framdriven crosstrainer som ger ännu bättre träning av överkroppen. Med front-drivna crosstrainers får du längre stegrörelser utan att det går ut över stabiliteten. Abilica Stream Vagabond är en stor crosstrainer med hela 51 cm. steglängd, som erbjuder solid kvalitet på hemmaträningsnivå. Pedalerna är 36 cm över golvet som gör att den passar om du har begränsad takhöjd. Justerbara pedaler i fem olika nivåer. Perfekt för varierad träning av olika muskler. Utrustad med dator och 12 träningsprogram för god och varierat träning. Kraftiga transporthjul i PVC gör att produkten kan flyttas enkelt och skonsamt. Dator med inbyggd Bluetooth för att ansluta till iPad/iPhone och Android surfplattor. Med gratisappen iConsole + kan du skapa en rutt i Google Maps var som helst i världen, och se bilder från gatunivå i Google Street View när du tränar. Motståndet justeras automatiskt till terrängen för den mest realistiska upplevelsen. När du har kommit i mål kan du enkelt dela dina träningsresultat på sociala medier som Facebook och Twitter. OBS! Priset 9490kr gäller begränsat antal!!

SEK9,490.00 Läs mer Till butiken

Crosstrainer CR20, Master

Crosstrainer CR20, Master

En lättanvänd crosstrainer från Master för hemmabruk.CR20 har ett magnetiskt motstånddssystem med manuell reglering av nivåerna och maskinen är inte heller beroende av ström vilket gör den utmärkt att ställa i en källare eller andra lokaler där kontaktuttag inte finns så nära till hands.På en LCD-display kan du övervaka tid, distans, kaloriförbränning, tramp per minut och puls. Pulsen mäts genom de inbyggda sensorerna i handtagen. Steglängden är 38 cm som ger dig bra med rörelse i ditt pass och denna maskinen har ett svänghjul på 7 kg och klarar en brukarvikt på 120 kg.

SEK4,490.00 Läs mer Till butiken

Crosstrainer TFC19 Dual Plus, BH Fitness

Crosstrainer TFC19 Dual Plus, BH Fitness

Dual Kit är en Bluetoothmodul med USB-anslutning för i.Concept-appar kompatibla med både iOS och Android eller vardera.Appar:Pedal MonitorFitConsoleBH by KinomapBH TrainerDenna produkt har utrustats med Bluetooth så att du kan träna med olika appar genom att ansluta en smartphone eller läsplatta till din träningsmaskin.OBS! Vänligen följ utvecklingen av respektive app för kompatibilitet mot önskad enhet och operativsystem. Detta är viktigt eftersom att dessa utvecklas ständigt mot nya enheter och även en del äldre system lämnas.Specifikationer för apparna hittar du här >

SEK12,500.00 Läs mer Till butiken

Assault AirBike

Assault AirBike

Assault AirBike standard-display:Välj någon av de förkonfigurerade programmen eller skapa dina egna personliga träningspass för mer varierande och roligare pass. Den inbyggda meddelanden bidrar också till att motivera användaren i sin träning.Pulsbaserade program och övervakning:Med ett kompatibelt pulsbälte och integrerade HRC-program kan du hålla din träning inom de pulszoner som passar dig och dina mål.Träning för hela kroppen:Samtidigt som du trampar på pedalerna så knuffar du och drar i handtagen för en både bredare och mer varierad träning.Snabbknappar för träningsprogram:Med praktiska snabbknappar kan du med bara ett enda knapptryck köra igång något av dina favoritprogram.Förseglade kullager:Alla rörliga delar har förseglade kullager som skyddar mot fukt och smuts för att garantera en lång livstid.Sadel:Sadeln är anatomiskt utformad och har även fukttransporterande egenskaper.4-vägs justerbar sadelstolpe:Höghållfast stålram i solid struktur garanterar stabilitet som kan smidigt justeras lodrätt och vågrätt för att ge individuell tillpassning för alla personer.Bra garantivillkor:5 års garanti för ramen och 2 års garanti för alla delar och komponenter vid tillverkningsfel och andra kvalitetsbrister.Oändligt motstånd:Ett innovativt luftbaserat system som ger ett oändligt motstånd såtillvida att ju hårdare du trampar desto tuffare motstånd genereras.verdimensionerade fötter:Assault AirBike har försetts med 50 mm tjocka fötter som ger hög stabilitet.Fotstöd:Försedd med överdimensionerade fotpinnar som du kan vila fötterna på när du bara tränar armarna eller vid vilopauser.Transporthjul:För enkel förflyttning och smidig förvaring.

SEK10,789.00 Läs mer Till butiken

Crosstrainer Endurance 520 E, Pro-Form

Crosstrainer Endurance 520 E, Pro-Form

iFit Live. Ett av marknadens mest interaktiva träningssystem. Här kan du teckna en rutt på Google Maps, eller tävla med vänner som använder samma system.Gå in på www.ifit.com för mer information

SEK13,990.00 Läs mer Till butiken

Crosstrainer Premium RC, Abilica

Crosstrainer Premium RC, Abilica

En stor och stadig crosstrainer med elektromagnetiskt motstånd (EMS) och en steglängd på 40 cm.Denna crosstrainer är speciellt utvecklad för företagsmarknaden och dig som vill ha det allra bästa. EMS ger dig uppenbara driftsmässiga fördelar då det inte innehåller några rörliga delar. Förstärkt konstruktion för att klara av flera timmars användning varje dag. Lämplig för personer med en kroppsvikt på upp till 200 kg. Kraftiga transporthjul gör att crosstrainern kan flyttas enkelt och skonsamt. Steglängd på 40 cm Transporthjul Max användarvikt 200 kg

SEK12,495.00 Läs mer Till butiken
Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5 6 7next pagelast page