Vilket löpband är bäst i test?

När man ska köpa sig ett löpband så är det ofta en ganska stor summa som ska läggas ut. Därför gör de flesta konsumenterna gärna en jämförelse utav flera olika modeller innan de gör ditt köp. Att hitta information kring olika funktioner och fördelar är inte alltid så enkelt utifrån en säljande produkttext, utan det bästa är då att ta hjälp utav en bra bäst i test-guide. Dessa finns det flera utav på nätet och är skrivna utifrån egna erfarenheter då man låtit en testgrupp prova de olika produkterna och ställt dem mot varandra. Här är några utav löpbanden som rekommenderas:

Sole Fitness F63
Ett löpband i medelprisklassen som passar såväl för nybörjaren som den lite mer erfarne tränaren. Med en lång löp-yta och en kraftig motor klarar Sole Fitness F63 av träning på såväl höga som låga hastigheter. Kontrollpanelen är enkel att förstå sig på och du kan väldigt smidigt fälla ihop löpbandet när det inte används, vilket sparar en hel del plats.

Master Fitness T25
Om du inte vill lägga ut allt för mycket pengar på ett löpband är
Master Fitness T25 väl värd att kika på. Modellen får högsta betyg i budgetklassen och ger väldigt mycket värde för pengarna. Löpbandet har en inbyggd pulsmätare och låter dig med hjälp utav smidiga snabbknappar enkelt styra ditt träningspass utan en massa krångel. Dessutom finns det flera förprogrammerade träningsprogram som du kan använda dig utav för att komma igång med din träning.

Schwinn Fitness 570i
För den som är en mycket erfaren löpare och söker efter ett löpband i den lite högre klassen så är det Fitness 570i som man kan leta efter. Bandet är mycket stabilt vilket tillåter högre hastigheter utan att det känns vingligt eller trångt. Dessutom har det en mycket bra dämpning, vilket många löpare uppskattar. Som ett plus i kanten finns det en hylla högst upp på kontrollpanelen där du kan placera en surfplatta för maximal underhållning medans du tränar.

Källa: Bäst-i-test.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *