Träna tillsammans med dina vänner

Att komma igång med träningen på egen hand är inte alltid så enkelt och det kan då hjälpa att göra det tillsammans med någon annan. Ett tips kan vara att gå ihop ett par vänner och tillsammans pusha varandra för att få in mer träning i er vardag. På så sätt kämpar du inte bara för dig själv, utan även för dina vänner och deras hälsa.

Att träffas och ta en fika är någonting som många vänner gör. Istället för detta kan ni träffas ute i löparspåret och tillsammans springa en runda. Tycker ni att det är svårt kan ni istället gå en promenad i en takt där ni fortfarande kan föra ett samtal utan att det blir jobbigt.

Träning finns idag i så många olika former. Varför inte ta med dig en nära vän och prova på ett nytt pass varje vecka. På så sätt får ni en mer varierande träning, vilket kan göra att du ine tröttnar lika lätt som man kanske gör om man varje pass gör samma saker.

Att laga hälsosam mat tillsammans kan också vara ett sätt att umgås på. Ni kan till exempel turas om att bjuda hem varandra på middag där maten ska vara av ett hälsosamt slag. Vill ni så kan ni laga maten tillsammans, eller så anordnar ni ett knytis dit alla får ta med sig någonting som de själva har gjort.
Förutom att äta hos varandra kan ni också bestämma er för att byta matlådor med varandra. Detta innebär att ni alla lagar en hälsosam maträtt som ni sedan delar med er av i matlådor till dina vänner. Du får då tillbaka lika många matlådor som du själv har givit ut och får då prova på helt nya maträtter. Dessutom sparar du in tid som du istället kan lägga på annat än matlagning.

För att ni tillsammans ska kämpa kan ni sätta upp ett gemensamt mål, till exempel någonting som ni ska göra när ni har lyckats hålla igång med träningen under en viss tid eller liknande. Detta kan vara att ni ska åka på en resa eller kanske att ni går på en konsert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *