Träningsredskap och utrustning på nätet

Reebok löpband Titanium TT 1.0

Reebok Titanium TT 1.0är ett av marknadens bästa löpband. Kraftfull utformning och genomtänkta funktioner gör den grym för din hemmaträning!


SEK18,999.00

 

Andra har också titta på

Löpband XT91, JTC Sport

Löpband XT91, JTC Sport
SEK16,995.00

Löpbandet XT91 är ett mycket bra och prisvärt löpband för dig som vill löpträna på ett springband hemma och ändå ha ett band med hög prestanda. Löpbandet är stabilt och har alla de nödvändiga funktionerna man behöver, och några där till.Du reglerar enkelt hastighet och lutning via snabbknapparna, du kan också justera stegvis och detta även via reglagen på handtagen.Du har möjlighet att löpträna intervall, backträning, pulsstyrt träningsprogram, manuellt. Löpbandet har elektronisk lutning upp till 12%, mätning av distans, kaloriförbrukning osv. Hastigheten går att justera och varierar mellan 1-18 km/h. Bandet har en löpplatta som ger en behaglig svikt tillsammans med 6 st variabla dämpare. Löpband XT91 har en inbyggd fläkt som du aktiverar när du vill svalka dig lite. Du har även möjlighet att ansluta din favoritmusik via audioingången (3,5 mm) för mp3 och iPod till exempel. Löpbandet har hållare för mobiltelefon och flaska, så du kan ha dem när tillhands.Löpbandet är uppfällbart och har transporthjul så att du enkelt flyttar det i bostaden då du inte använder det mellan dina löppass. Bandet har Soft drop-system som innebär att när du fäller ned löpplattan så dämpas den i fall du tappar eller släpper vilket kan vara extra bra om det finns barn i hemmet.

Löpband F3 Track+ Console

Löpband F3 Track+ Console
SEK34,630.00

F3 är ett hopfällbart löpband som inte offrar kvalitet. Den är utrustad med allt som gör Life Fitness löpband nr 1 val i hela världen. Högkvalitativa komponenter säkerställer att ditt löpband uthärdar flera års hårt bruk. F3 kompakta fällbara löpband kan lätt rullas till en lämplig förvaringsutrymme .Löpbandet F3 från Life Fitness är utformad med form och funktion i åtanke. Elegant, estetiskt och med tilltalande design passar den perfekt i alla hem.Nyckelfunktioner? Pulsmätning Pulshandsensorer i handtag och trådlös? Användarvänlig design Integrerad smartphone / tablett hållare, som också fungerar som en läshylla, ger ökad bekvämlighet?Snabbstart Kommer ihåg ditt föregående program, promenera, jogga och sprint. Konsolalternativ: Go Console: Go Console är enkel att använda och har en rad olika engagerande och motiverande träningsprogram. Intuitiva funktioner med en stilren och snygg design och iögonfallande blå LCD-skärm. 12 Träningsprogram, 2 Anpassade träningspass och 2 Användarprofiler. Track+ Console: Anpassningsmöjligheter, mätning av träning och underhållning håller dig intresserad och motiverad. Ansluter dina mobila enheter för spårning i realtid och ökat engagemang med den blå LCD-skärmen. Enhetskompatibel med Android, iPhone®, iPad®, iPod®. 14 Träningsprogram, 12 anpassade träningspass och 4 användarprofiler. Leveranstid: ca 2 veckor.

Löpband T25, Master

Löpband T25, Master
SEK7,390.00

Ett snyggt och mycket prisvärt löpband från Master och en stark motor som är optimalt för mer regelbunden träning i hemmet.På en 7 tums blå LCD-display kan du övervaka intressanta värden som tid, distans, hastighet, lutning, kaloriförbrukning, puls och kroppsfett. Det finns även möjlighet att träna till 36 st olika program.Med Master T25 kan du komma upp i hastigheter från 1 till 20 km/h och med lutning upptill 15 %. Har kapacitet för hela 130 kg och även en praktisk hållare för bok eller iPad. Bandet kan enkelt fällas hop och rullas undan med transporthjulen när den inte används.