Träningsredskap och utrustning på nätet

Löpband T400 iRunner+

Användningsområde Passar utmärkt för mindre gymmet, företaget som den avancerade hemanvändaren. Med ett löpband tränar du effektivt konditionen och förbränner fett. Träningen styrker och stramar upp vader, lår och säte samt aktiverar de flesta andra muskelgrupper i kroppen. Produktinformation 5 träningsprogram och 1 manuellt justerbara håller motivationen uppe. Ditt träningspass blir mera njutbart med den inbyggda MP3 spelaren och fläkten. När inte bandet används är det möjligt att fälla upp löpytan för att spara plats. Löpbandet är lättanvänt, går tyst och har en hög finish. En kraftig motor, hög maxfart samt lutning på upp till 20 % ger dig en rejäl utmaning i träningen om så önskas. Teknisk data: Display, bakgrundsbelyst i färg som visar tid, hastighet, distans, incline (lutning) kaloriförbrukning och puls 99 träningsprogram, varav 12 användarprogram och pulsbaserat program. Koppla surfplatta till löpbandet via Bluetooth och appen iRunning+ Hastighet 1-22 km/t Motor på max 3,5 hk med låg ljudvolym Löpmattan är 138x52 cm Elektroniskt justerbar lutning 0-22 % Transporthjul för att enkelt kunna flyttas Dämpkuddar under löpmattan ger god dämpning Pulsbälte med trådlös pulsmätning Högtalare för inkoppling av iPod/MP3-spelar, 3,5 mm plugg Säkerhetsnyckel för din säkerhet Solid och stabil konstruktion Halkfri sidoyta Mått LxBxH 190x86x146 cm Mått uppfälld LxBxH 108x86x167 cm Vikt 109 kg Max Personvikt: 150 kg 3 års garanti Program och iRunning+ Programmera realistiska löpbanor genom Google Earth och Street View. Löpbandet följer lutningen längs vägen. Se video nedan.


SEK12,495.00

 

Andra har också titta på

Löpband T10.0, NordicTrack

Löpband T10.0, NordicTrack
SEK17,990.00

Ett kraftigt löpband från NordicTrack för häftigt bruk i hemmet och smidig att förvara.På en 7'' bakgrundsbelyst display kan du övervaka all relevant data för din träning såsom hastighet, tid, distans, puls och kaloriförbränning och 20 st olika träningsprogram. Pulsmätning sker genom inbyggda CardioGrip-sensorer i handtagen men detta löpband har även stöd för Bluetooth-kompatibla pulsbälten.En riktig kvalitetsmotor som går tyst och smidigt och FlexSelect-dämpningssystem medför att du kan köra ett tufft träningspass samtidigt som upplevelsen blir mycket behaglig och förnöjsam. Har även konstruerats med inbyggda högtalare så du kan spela din favoritmusik när du tränar genom att koppla in din MP3-spelare eller mobiltelefon i ljudingången.Nordic Track T 10.0 har smidiga snabbknappar för att snabbt ändra hastighet och lutning vilket gör det smidigt att skifta från att gå, jogga eller springa. Det finns även inbyggda fläktar som automatiskt kan matcha sin hastighet med din hastighet på löpbandet.Detta löpband har iFit inbyggt vilket innebär att du kan få ut så mycket mer av träningspasset med en teknologi som simulerar en riktig löpbandsrunda med hjälp av Google Maps och även program och coachning för att komma i form och gå ner i vikt ingår.

Life Runner LR22i Löpband

Life Runner LR22i Löpband
SEK13,990.00

Användningsområde Passar utmärkt för mindre gymmet, företaget som den avancerade hemanvändaren. Med ett löpband tränar du effektivt konditionen och förbränner fett. Träningen styrker och stramar upp vader, lår och säte samt aktiverar de flesta andra muskelgrupper i kroppen. Produktinformation 18 träningsprogram och 1 manuellt justerbara håller motivationen uppe. Löpytan på detta löpband är mycket stor för ett löpband i denna prisklass. Givetvis är det behagligt att springa på med en behaglig dämpning för ditt löpsteg. Den kraftiga motorn som toppar max 4,5 HK ger en hög maxhastighet - 22 km/h. När inte bandet används är det möjligt att fälla upp löpytan för att spara plats. Löpbandet är lättanvänt, går tyst och har en hög finish. En kraftig motor, hög maxfart samt lutning på upp till 12 % ger dig en rejäl utmaning i träningen om så önskas. Teknisk data: LCD skärm som visar tid, hastighet, distans, incline (lutning) kaloriförbrukning och puls 18 träningsprogram varav 4 pulsstyrda träningsprogram håller motivationen uppe Hastighet 0,8-22 km/t Motor på max 4,5 hk med låg ljudvolym Normal/kontinuerlig motoreffekt 2,5 hk Löpmattan är 150x52 cm Elektroniskt justerbar lutning 0-12 % Transporthjul för att enkelt kunna flyttas Dämpkuddar under löpmattan ger god dämpning Mottagare för trådlöst pulsbälte (tillbehör) Säkerhetsnyckel för din säkerhet Mått LxBxH 195x85x135 cm Mått uppfälld LxBxH 142x85x165 cm Vikt 103 kg Max Personvikt: 150 kg 3 års garanti

Löpband Stream TM X

Löpband Stream TM X
SEK13,490.00

Löpband Stream TM X har elektronisk höjdjustering i 15 nivåer. Motorn på 2,5 HK levererar en topphastighet på 18 km/h. Dämpkuddar under löpplattan ger god dämpning. Stor löpmatta på 50x140 cm. Hopfällbar och med hjul för enkel förflyttning. Inbyggda högtalare för inkoppling av iPod och mp3-spelare. Beräknat för personer med en kroppsvikt på upp till 125 kg. Koppla dig upp mot Google Maps, välj en rutt och följ den i Street View när du springer. Ett löpband för den aktiva användaren. Kommunicerar med olika apps på en smartphone eller tablet och ger suverän grafik och nya fantastiska funktioner.