Träningsredskap och utrustning på nätet

Löpband Stream TM XV

Löpbandet vill automatiskt justera sig upp och ner efter terrängen för den mest realistiska upplevelsen. När du har kommit i mål kan du enkelt dela dina träningsresultat på sociala medier som Facebook och Twitter. Två högtalare för inkoppling av iPod och mp3-spelare. Stor löpyta på 52x152 cm ger möjlighet för hög fart och intervallträning. Hopfällbar och med hjul för enkel förflyttning. Beräknat för personer med en kroppsvikt på upp till 150 kg.


SEK19,795.00

 

Andra har också titta på

Löpband T10.0, NordicTrack

Löpband T10.0, NordicTrack
SEK17,990.00

Ett kraftigt löpband från NordicTrack för häftigt bruk i hemmet och smidig att förvara.På en 7'' bakgrundsbelyst display kan du övervaka all relevant data för din träning såsom hastighet, tid, distans, puls och kaloriförbränning och 20 st olika träningsprogram. Pulsmätning sker genom inbyggda CardioGrip-sensorer i handtagen men detta löpband har även stöd för Bluetooth-kompatibla pulsbälten.En riktig kvalitetsmotor som går tyst och smidigt och FlexSelect-dämpningssystem medför att du kan köra ett tufft träningspass samtidigt som upplevelsen blir mycket behaglig och förnöjsam. Har även konstruerats med inbyggda högtalare så du kan spela din favoritmusik när du tränar genom att koppla in din MP3-spelare eller mobiltelefon i ljudingången.Nordic Track T 10.0 har smidiga snabbknappar för att snabbt ändra hastighet och lutning vilket gör det smidigt att skifta från att gå, jogga eller springa. Det finns även inbyggda fläktar som automatiskt kan matcha sin hastighet med din hastighet på löpbandet.Detta löpband har iFit inbyggt vilket innebär att du kan få ut så mycket mer av träningspasset med en teknologi som simulerar en riktig löpbandsrunda med hjälp av Google Maps och även program och coachning för att komma i form och gå ner i vikt ingår.

Löpband 800 T, Nordic

Löpband 800 T, Nordic
SEK8,000.00

Ett ändamålsenligt löpband från Nordic för motionären som gillar att jogga eller gå raska promenader.Detta löpband har en motor på 1,25 hästkrafter med en maxhastighet på 12 km/h och en manuell lutning i 3 olika steg.800 T har även konstruerats för att klara en maxvikt på 100 kg, snabbknappar för hastighet, 12 olika träningsprogram samt handsensorer för att mäta puls.

Löpband Lavister, inSPORTline

Löpband Lavister, inSPORTline
SEK4,740.00

Ett prisvärt löpband / gåband från inSPORTline för hemmabruk som lämplig för att ta raska steg och jogga lätt på.Lavister har en maxhastighet på 14km/h och manuell lutning i 3 olika lägen. På den lättläsa LCD-displayen hittar du all nödvändig information om din träning och med möjlighet till 12 st olika program.Löpbandet har även en praktisk pausfunktion så att du kan stanna mitt i träningen och senare återgå precis där du var utan att behöva starta allting på nytt.Kan enkelt fällas ihop och rullas undan med transporthjul för praktisk förvaring i hemmet.