Träningsredskap och utrustning på nätet

Köp löpband på nätet

Att gå eller springa på löpband är en perfekt träning av kroppens muskler samtidigt som du tränar upp din kondition. Att ha ett löpband hemma gör att du enkelt kan träna när du vill, året runt. Varför inte gå på bandet när du ser ditt favoritprogram istället för att sitta still i soffan.

 
 
Produkter per sida: Sortera på:
 
Sidor: 1

Cirrus löpband

Cirrus löpband

AnvändningsområdePromenera eller jogga när du vill utan att tänka på halka, mörker eller överfall. Nu kan du enkelt och effektivt få din motion i hemmet, kanske framför ditt favoritprogram på tv. Löpbandet kan enkelt rullas fram och när det inte används fällas upp och rullas undan. ProduktinformationDetta löpband har motiverande träningsprogram och klarar en hastighet på upp till 14 km/h. Löpbandet har stötdämpning för behaglig träning. Utrustad med säkerhetsknapp för säker träning. Teknisk data Display - bakgrundsbelyst på 4,7 tum som visar: Tid, distans, hastighet, puls, Kaloriförbrukning, program. Pulssensorer i handtagen Max 1,5 HK motor Tystgående drift Löpmatta på 120x40 cm Säkerhetsknapp för säker träning Hastighet 1-14 km/h 25 träningsprogram med flera nivåer 2 nivåer på lutningen /elevationen, manuell justering Stötdämpning i löpytan för behaglig löpning Uppfällbart för att spara plats Transporthjul för att enkelt kunna flyttas Flaskhållare Mått och vikt Mått LxBxH 160x71x135 cm Mått uppfällt LxBxH 70x71x153 cm Vikt 50 kg Max användarvikt 120 kg TIPS - Komplettera med en underlagsmatta för att skydda golv och dämpa vibrationer och ljud. Dessa mattor är speciellt framtagna för detta ändamål. Se relaterade produkter till höger.

SEK4,995.00 Läs mer Till butiken

Titan löpband ST490

Titan löpband ST490

Titan löpband ST490 - Rejält och robust löpband från Titan Fitness med flera inställningsmöjligheter och ett brett programurval!

SEK6,599.00 Läs mer Till butiken

Löpband Trex 7

Löpband Trex 7

Abilica Trex 7 har 12 olika program som ger dig en varierande träning. LCD skärm med blått bakgrundsljus som visar tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och puls. Hastigheten kan justeras från 0 till 16 km/t. 1,75 HK motor. Elektronisk höjdjustering i 15 nivåer. 10 st dämpkuddar under löpmattan ger god dämpning. Löpmattan är 40x130 cm. Passar dig som vill ha ett enkelt och ett prisvärt löpband som tar liten plats i hemmet. Uppfällbar med transporthjul. Max personvikt 115 kg.

SEK7,895.00 Läs mer Till butiken

Löpband 800 T, Nordic

Löpband 800 T, Nordic

Ett ändamålsenligt löpband från Nordic för motionären som gillar att jogga eller gå raska promenader.Detta löpband har en motor på 1,25 hästkrafter med en maxhastighet på 12 km/h och en manuell lutning i 3 olika steg.800 T har även konstruerats för att klara en maxvikt på 100 kg, snabbknappar för hastighet, 12 olika träningsprogram samt handsensorer för att mäta puls.

SEK8,000.00 Läs mer Till butiken

Master Löpband T20

Master Löpband T20

Master Löpband T20 - Löpband från Master fitness med ny fräsch design och med konkurrenskraftiga specifikationer för ditt hemmagym!

SEK6,790.00 Läs mer Till butiken

Löpband TM 2 Pro - Testsegrare pris-prestation

Löpband TM 2 Pro - Testsegrare pris-prestation

Problem med motivationen i löpningen? De 25 motiverande träningsprogrammen simulerar olika terränger och banprofiler, effektiviserar din träning ger dig den konditionsökning du behöver. För en bekväm löpning så är det stötdämpning i löpytan. Spring inte ute på hård asfalt. Displayen med blå bakgrundsbelysning ger dig löpande information om hur länge du har sprungit samt hur långt. Aktuell hastighet, förbrända kalorier och din puls visas löpande. Hastigheten upp till 16 km/h räcker långt. Du kan löpa på rejält. Varför inte koppla till din MP3 spelare med lite skön musik. En njutbar löprunda är ett faktum. Fakta och egenskaper Display som visar: Tid, distans, hastighet, puls, Kaloriförbrukning, program. Max 1,75 hk, normal 1,25 hk stark motor Löpmatta på 120x40 cm ger avkopplande löpning Säkerhetsknapp för säker träning Hastighet 1-16 km/h Hastighet justerbar i 0,1 km steg Snabbknappar för hastigheter 3, 6 & 9 km/h Lutningen elektroniskt ställbar 0-12% Hastigheten och start/stop justeras enkelt i handtaget 25 träningsprogram med flera nivåer 3 manuella program 3 nivåer på lutningen /elevationen Hydraulisk stötdämpning i löpmattan Uppfällbart för att spara plats Transporthjul för att enkelt kunna flyttas Handpulsmätare Mått LxBxH 165x71x125 cm Mått uppåfällt LxBxH 80x71x148 cm Max användarvikt 120 kg Vikt 52 kg

SEK5,995.00 Läs mer Till butiken

Neblin Löpband med sidoräcke

Neblin Löpband med sidoräcke

Användningsområde Promenad/löpband som är speciellt utvecklat för användare som behöver rehabilitering eller av andra anledningar söker ett säkert band med låg starthastighet. Detta är en stor fördel gentemot många andra band. Passar givetvis även utmärkt för äldre personer. Produktinformation Säkerheten på detta promenadband är hög. Användaren har långa rails/räcken längs sidan och framför sig för att kunna hålla i sig ordentligt. Utöver detta har man möjlighet att använda ett säkerhetsbälte runt magen som fäster i sidoräcket. Fram på displayen sitter en stor säkerhetsknapp för att omedelbart stoppa bandet om nödvändigt. Displayen som är bakgrundsbelyst har stora och tydliga siffror som ger användaren den viktigaste informationen. Fakta och egenskaper Display som är bakgrundsbelyst med stora och tydliga siffror. Displayen visar tid, distans och hastighet, puls och kaloriförbrukning Hastighet 0,3-6 km/h Låg starthastighet ger extra trygghet vid rehabilitering eller äldre personer Max motoreffekt 1,75 HK, normal 1,25 HK Stor stoppknapp på displayen för att snabbt stoppa bandet Långa räcken längs sidan som användaren kan hålla sig i Tvärgående räcke att hålla sig i framför användaren Säkerhetsnyckel som fästes i kläderna stoppar bandet om man kommer för långt bak Säkerhetssele för att säkra användaren och hjälpa med balans Halkfria sidokanter för att säkert kunna kliva av bandet även om det rullar Promenadyta på 122x40 cm Plan löpyta, 0% lutning Transporthjul för att kunna flyttas Flaskhållare vid displayen Mått LxBxH 159x68x129 cm Max användarvikt 130 kg Vikt 46 kg Engelsk manual

SEK5,995.00 Läs mer Till butiken

Lavister Löpband

Lavister Löpband

Det har inte varit bättre läge för att ta upp din behövliga träning igen. Löpbandet Lavister är för dig som behöver kunna jogga eller promenera raskt i hemmet för att bygga kondition och minska i vikt utan att investera dyrt. Du tränar i bra komfort tack vara den inbyggda stötdämpningen. När du joggar på kan du nå upp i hela 14 km/timme om du så skulle önska. Du anpassar enkelt farten efter dina önskemål med en knapptryckning. Handtagen har inbyggda pulssensorer och displayen ger dig rätt och tydlig information tack vare att den är bakgrundsbelyst med behaglig färg. Skule du behöva en paus under din träning kan du enkelt pausa bandet och sedan återuppta träningen utan att behöva ställa in displayen igen. När dagens pass är avklarat kan du tack vara den inbyggda transporthjulen enkelt rulla undan bandet och fälla upp hela löpytan för att spara plats. Fakta och egenskaper Behagligt bakgrundsbelyst display som visar träningsdatan tid, distans, hastighet, puls samt kroppsfettindikator. 12 träningsprogram för att träna effektivt Hastighet 1-14 km/timme Max motoreffekt 1,5 HK Stötdämpning i löpytan Pausfunktion Pulssensorer i handtagen Löpyta på 130 x 41 cm Mått LxBxH 164x72x127 cm Mått uppfälld LxBxH 92x72x148 cm Vikt 49 kg Max användarvikt 120 kg För hemanvändning

SEK4,749.00 Läs mer Till butiken

Löpband Lavister, inSPORTline

Löpband Lavister, inSPORTline

Ett prisvärt löpband / gåband från inSPORTline för hemmabruk som lämplig för att ta raska steg och jogga lätt på.Lavister har en maxhastighet på 14km/h och manuell lutning i 3 olika lägen. På den lättläsa LCD-displayen hittar du all nödvändig information om din träning och med möjlighet till 12 st olika program.Löpbandet har även en praktisk pausfunktion så att du kan stanna mitt i träningen och senare återgå precis där du var utan att behöva starta allting på nytt.Kan enkelt fällas ihop och rullas undan med transporthjul för praktisk förvaring i hemmet.

SEK4,740.00 Läs mer Till butiken

Löpband Akamar, inSPORTline

Löpband Akamar, inSPORTline

Ett smidigt löpband från inSPORTline för träning i hemmet med både inbyggd pulsmätning och flera andra intressanta funktioner.Akamar har en ganska tystgående 1.5 hk motor och där du kan komma upp i en maxhastighet på 16 km/h. På en tydlig 5'' LCD-display hittar du all intressant information om ditt träningspass och erbjuder dig totalt 40 olika träningsprogram (Manuell, 36 st förinställda program och 3 st användarbaserade program). Under skärmen finns även en hållare där du placera en surfplatta, bok eller något annat medan du tränar.På handtagen finns praktiska snabbknappar för smidig justering av hastighet och lutning. I handtagen finns även inbyggda sensorer för att mäta din puls.inSPORTline Akamar kan enkelt fällas ihop och flyttas undan med transporthjulen för praktisk förvaring i ditt hemmagym.

SEK7,790.00 Läs mer Till butiken

Löpband Sangar, inSPORTline

Löpband Sangar, inSPORTline

Ett löpband / gåband för hemmabruk från inSPORTline med tystgående drift och kompakt design.inSPORTline Sangar har en lättläst LCD-display som visar all relevant info - tid, distans, puls och kaloriförbränning samt 10 st träningsprogram. I handtagen finns inbyggda sensorer för att mäta din puls.Löpbandet kan enkelt fällas ihop och skyfflas undan med de smidiga transporthjulen när du inte använder maskinen.

SEK4,795.00 Läs mer Till butiken

Löpband T40i

Löpband T40i

Löpband T40i är ett löpband av hög kvalitet avsett för användning i hemmet. Löpbandet har många anpassade funktioner och hög säkerhet, tex den sofistikerade bakgrundsbelysta displayen, en motor som ger hela 2,5 HK och tolv nivåer på lutningen. Anslut löpbandet till din surfplatta genom bluetooth och C2 appen. En annan stor fördel är att det är o stort sett färdigmonterat när det kommer i sin kartong. Allt du behöver göra är att fälla upp ramen för displayen, fäll upp handtagen och fäst displayen med 2 skruvar. Perfekt för dig som inte är så händig. Den bakgrundsbelysta displayen visar all data du behöver såsom hastighet, tid du tränat, distans du sprungit, puls och förbrända kalorier. Utrustat med en fjärrkontroll som ger dig möjlighet att justera hastighet (flytta joysticken fram/bak) utan att tappa rytmen. Löpbandet tär tystgående som är en fördel om du vill springa framför ditt favoritprogram på TV. De inbyggda pulssensorerna i handtagen, 16 km/h som max hastighet och transporthjul för att enkelt kunna flyttas. Hållare för 10,1 tums surfplatta. Genom surfplattan kan du spela musik i löpbandets högtalare samt styra bandet genom en app eller se på en film under ditt träningspass. Fakta och egenskaper Färdigt att använda på ett par minuter. Display som visar tid, distans, hastighet och puls Motor på max 2,5 HK Löpyta på 130x46 cm ger en avslappnad löpning Motoriserad justering av lutningen Hastighet 1-16 kg/timme 13 träningsprogram ger inspiration och effektiv träning. Hopfällbart och tar extra lite plats vid förvaring Säkerhetsnyckel för att undvika olyckor Mått 131x73x164 cm Mått hopfällt 161x73x37 cm Max användarvikt 120 kg Vikt 55 kg

SEK7,995.00 Läs mer Till butiken
Sidor: 1