Träningsredskap och utrustning på nätet

Köp löpband på nätet

Att gå eller springa på löpband är en perfekt träning av kroppens muskler samtidigt som du tränar upp din kondition. Att ha ett löpband hemma gör att du enkelt kan träna när du vill, året runt. Varför inte gå på bandet när du ser ditt favoritprogram istället för att sitta still i soffan.

 
 
 
Produkter per sida: Sortera på:
 
Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5next pagelast page

Vision T60 Löpband

Vision T60 Löpband

AnvändningsområdeLöpband T60är framtaget för den kommersiella marknaden menäräven ett utmärkt val för klubbar, föreningar eller avancerade hemanvändare med flera som söker ett otroligt driftsäkert High-End löpband.ProduktinformationEtt underhållsfritt löpdäck och en extra stor löpyta ger dig bekväm löpning.Bild 2 Det underhållsfria bandets fibrer bundna med vax så att det ska fungera felfritt under mångaår framöver. Detta väl beprövade system kräver ingen smörjning och har testats upp till 40 000 timmars användning. Detta ger en fördubblad livslängd.Bild 3 Till skillnad från Analoga drivsystem garanterar denna, invändigt kyla mycket kraftiga 3 HK (kontinuerlig effekt) motor med digitalt drivsystem, en jämn kontinuerlig kraft under varje träningspass.Bild 4T60 levereras som standard med 76 mm valsar och stora kraftiga lager.Bild 5Alla löpband från Vision Fitness levereras med pulssensorer i handtagen för att enkelt kunna mäta din puls under träningen.Fakta och egenskaperStor och tydlig 10x14 dot-Matrix LED display som visar tid, lutning, hastighet, distans, nivå, kalorier, puls, målpuls mm.9 träningsprogram för inspiration och effektiv träning Manual, Interval, Time Goal, Distance Goal, Calories Goal, Random, Target HR, Weight Loss (includes BMI Test), Fitness TestVäl tilltagen löpyta på 160x51 cm för avslappnad löpningUnderhållsfri löpyta76 mm valsar med kraftiga lagerAC 3 HK kontinuerlig effekt på motorn, digitalt styrd0,8 - 20 km/hLutning 0-15%Mottagare för trådlöst pulsbälte (Bälteär tillbehör)Hållare för vattenflaskaHållare för tidning, bok etcVikt 150 kgMåttt LxBxH 214x82x144 cmMax användarvikt 160 kgOBS - 2års garanti gäller

SEK62,375.00 Läs mer Till butiken

Löpband Magna Pro, BH Fitness

Löpband Magna Pro, BH Fitness

Ett professionellt löpband med kraftfull 3,5 hk AC motor för kommersiellt bruk. AC motorn garanterar den nödvändiga kraften som behövs för alla hastigheter.Löpyta XXL på hela 155 x 55 cm. Löpbandet har en stor och kraftig ram som gör att det står stabilt. Pulsen mäter du med handpuls sensorerna på löpnadets armar eller med pulsbältet som ingår. Trots att Magna Pro har en så kraftig motor så gör den inte mycket ljud ifrån sig.DisplayDOT MATRIX monitor med 1 LED- fönster med 7 förinställda program profiler med fyra intensitetsnivåer. Uttag för mp3 och högtalare finns.Program & TesterHeart Rate Control program reglerar automatiskt träninigs intensiteten vid utsatta puls gränser. Eget program (uPrg) som gör att användare kan designa sin egen träning profil. 2 Fitness-tester som hjälper till att kontrollera hälsotillståndet genom kontrollerad återhämtningDämpningStötdämpning är av hög kvalitet med ett 8 elastomers shock absorbing system som förhindrar skador på muskler och leder.FläktMagna Pro har även snabbstart funktion och en kraftfull fläkt som ger dig svalka när du tränar.

SEK34,900.00 Läs mer Till butiken

Löpband Stream TM X, Abilica

Löpband Stream TM X, Abilica

Ett löpband för den aktiva användaren. Kommunicerar med olika applikationer som ger suverän grafik och nya fantastiska funktioner! Löpbandet Abilica Stream TM X har elektronisk höjdjustering i 15 nivåer. Motorn på 2,5 HK levererar en topphastighet på 18 km/h. Dämpkuddar under löpplattan ger god dämpning. Stor löpmatta på 50x140 cm. Hopfällbar och med hjul för enkel förflyttning. Inbyggda högtalare för inkoppling av iPod och mp3-spelare. Beräknat för personer med en kroppsvikt på upp till 125 kg. Koppla dig upp mot Google Maps, välj en rutt och följ den i Street View när du springer.

SEK18,000.00 Läs mer Till butiken

Löpband T865, Master

Löpband T865, Master

Kraftfullt band från Master som är avsedd för ett brett användningsområde. Utrustad med Bluetooth. Detta stabila löpband från master är utrustat med det mesta. Mätaren är exempelvis utrustad med bluetooth vilket tillåter dig att använda appar och liknande för att utöka dina träningsalternativ. Detta band är även utrustat med usb uttag.

SEK24,500.00 Läs mer Till butiken

Löpband 800 T, Nordic

Löpband 800 T, Nordic

Ett ändamålsenligt löpband från Nordic för motionären som gillar att jogga eller gå raska promenader.Detta löpband har en motor på 1,25 hästkrafter med en maxhastighet på 12 km/h och en manuell lutning i 3 olika steg.800 T har även konstruerats för att klara en maxvikt på 100 kg, snabbknappar för hastighet, 12 olika träningsprogram samt handsensorer för att mäta puls.

SEK3,400.00 Läs mer Till butiken

Löpband LK5500, BH Fitness

Löpband LK5500, BH Fitness

LK5500 är ett kommersiellt och högpresterande löpband med en stilren och robust design utformat för intensiv användning på gym och andra motionsanläggningar.Med snabbknapparna där fram kan man enkelt och snabbt ändra de inställningar som man använder mest under träningspasset. Dessa inkluderar pulsmätning, hastighet, lutning samt en nödstoppsknapp.Detta löpband har en väldigt tystgående 3.5 hk AC-motor med lutning på 0-15% och hastighet mellan 0-8 till 20 km/h som borgar för kraft och hållbarhet utan att kräva mycket i ström tack vare en mer effektiv energiförbrukning som ger samma prestation för mindre drift.Displayen visar tid, distans, hastighet, kaloriförbrukning, lutning och pulsmätning kan ske genom de inbyggda handensorer eller ett trådlöst pulsbälte (tillval) med över 30 olika program.Inkluderar en kraftfull fläkt med 2 olika hastighetslägen, anslutning för Mp3 och Pro-Tronic dämpningssystem för maximal skydd av rygg och leder.

SEK59,900.00 Läs mer Till butiken

Löpband Trex 7, Abilica

Löpband Trex 7, Abilica

Löpbandet Abilica Trex 7 är idealisk för motionsträning och uppvärmning innan annan träning. Passar dig som önskar ett enkelt och prisvänligt löpband som även tar liten plats.Löpbandet har 12 olika program som ger dig en varierande träning. LCD skärm med blått bakgrundsljus som visar tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och puls. Hastigheten kan justeras från 0 till 16 km/t och den elektroniska höjdjustering i 15 nivåer. Löpbandet Trex 7 har 1,75 HK DC-motor och löpmattan med måtten 40x130 cm. Trex 7 har 10 st dämpkuddar under löpmattan som ger god dämpning. Uppfällbar och utrustad med transporthjul för enkel förvaring.Utsedd av bäst-i-test.se till: Bästa budgetval - oktober 2013

SEK8,900.00 Läs mer Till butiken

Master Löpband T20

Master Löpband T20

Master Löpband T20 - Löpband från Master fitness med ny fräsch design och med konkurrenskraftiga specifikationer för ditt hemmagym!

SEK6,790.00 Läs mer Till butiken

Löpband XT91, JTC Sport

Löpband XT91, JTC Sport

Löpbandet XT91 är ett mycket bra och prisvärt löpband för dig som vill löpträna på ett springband hemma och ändå ha ett band med hög prestanda. Löpbandet är stabilt och har alla de nödvändiga funktionerna man behöver, och några där till.Du reglerar enkelt hastighet och lutning via snabbknapparna, du kan också justera stegvis och detta även via reglagen på handtagen.Du har möjlighet att löpträna intervall, backträning, pulsstyrt träningsprogram, manuellt. Löpbandet har elektronisk lutning upp till 12%, mätning av distans, kaloriförbrukning osv. Hastigheten går att justera och varierar mellan 1-18 km/h. Bandet har en löpplatta som ger en behaglig svikt tillsammans med 6 st variabla dämpare. Löpband XT91 har en inbyggd fläkt som du aktiverar när du vill svalka dig lite. Du har även möjlighet att ansluta din favoritmusik via audioingången (3,5 mm) för mp3 och iPod till exempel. Löpbandet har hållare för mobiltelefon och flaska, så du kan ha dem när tillhands.Löpbandet är uppfällbart och har transporthjul så att du enkelt flyttar det i bostaden då du inte använder det mellan dina löppass. Bandet har Soft drop-system som innebär att när du fäller ned löpplattan så dämpas den i fall du tappar eller släpper vilket kan vara extra bra om det finns barn i hemmet.

SEK16,995.00 Läs mer Till butiken

Löpband F85 2016 års modell

Löpband F85 2016 års modell

Sole F85 löpband är ett av våra bästa, men även mest prisvärda löpband för hemmabruk. F85 löpband har blivit en försäljningssuccé på hemmamarknaden USA och finns nu äntligen tillgängligt i Sverige. Som favorit bland såväl användare som en enad kritikerkår har F85 blivit utsett till bästa köp av den tongivande branschsajten treadmilldoctor.com. Sole F85 har även fått högsta betyg samt utmärkningen ?bästa proffsval? i Nordens största löpband-test på Bäst-i-test.se. Sole F85 löpband är en toppmodell för hemmabruk, och en storsäljare i alla länder där Sole säljs. Mycket stabil drift och stor löpyta. En klar favorit bland våra kunder som testar våra löpband. Sole Fitness sätter sin själ i att utveckla hållbara och innovativa produkter för alla användargrupper. Från nybörjare till tävlingsidrottare. Sole har varit och är den snabbast växande varumärke för hemmaträning och kommersiella gym i USA och Kanada, de senaste sju åren. Bland stora amerikanska kunder är Hilton Hotel.Hemmaträning växer kraftigt och vi är mycket stolta att kunna erbjuda Sole Fitness produkter till dig. * Nytt för 2016 är att F85 också innehåller Bluetooth koppling. Det innebär att du enkelt kan överföra din träning från löpbandet till din smart enhet. Du kan också spara informationen på appen.

SEK21,990.00 Läs mer Till butiken

Life Runner LR22i Löpband

Life Runner LR22i Löpband

AnvändningsområdePassar utmärkt för mindre gymmet, företaget som den avancerade hemanvändaren. Med ett löpband tränar du effektivt konditionen och förbränner fett. Träningen styrker och stramar upp vader, lår och säte samt aktiverar de flesta andra muskelgrupper i kroppen.Produktinformation18 träningsprogram och 1 manuellt justerbara håller motivationen uppe. Löpytan på detta löpbandär mycket stor för ett löpband i denna prisklass. Givetvisär det behagligt att springa på med en behaglig dämpning för ditt löpsteg.Den kraftiga motorn som toppar max 4,5 HK ger en hög maxhastighet - 22 km/h. När inte bandet användsär det möjligt att fälla upp löpytan för att spara plats. Löpbandetär lättanvänt, går tyst och har en hög finish. En kraftig motor, hög maxfart samt lutning på upp till 12 % ger dig en rejäl utmaning i träningen om såönskas. Teknisk data: LCD skärm som visar tid, hastighet, distans, incline (lutning) kaloriförbrukning och puls18 träningsprogram varav 4 pulsstyrda träningsprogram håller motivationen uppeHastighet 0,8-22 km/tMotor på max 4,5 hk med låg ljudvolymNormal/kontinuerlig motoreffekt 2,5 hkLöpmattanär 150x52 cmElektroniskt justerbar lutning 0-12 % Transporthjul för att enkelt kunna flyttasDämpkuddar under löpmattan ger god dämpningMottagare för trådlöst pulsbälte (tillbehör)Säkerhetsnyckel för din säkerhetMått LxBxH 195x85x135 cmMått uppfälld LxBxH142x85x165 cmVikt 103 kgMax Personvikt: 150 kg3års garanti

SEK13,990.00 Läs mer Till butiken

Löpband 70T, JTC Sport

Löpband 70T, JTC Sport

Ett löpband som passar perfekt för hemmet. Detta löpband är utrustad med motor på 1,5 hk och lutning som enkelt justeras med ett knapptryck. Löpband 70T flyttas enkelt på transporthjulen. På löpbandet finns 6 snabbtangenter för hastighet och lutning samt 12 olika program att variera mellan.Löpyta: 42 x 120 cmMotor: 1.5 hkAnvändarvikt: 120 kgHastighetsintervall: 1-16 km/hDetta är den uppgraderade modellen av testvinnade Promenadbandet 55T, JTC Sport

SEK8,995.00 Läs mer Till butiken

Löpband 1200 T, Nordic

Löpband 1200 T, Nordic

Ett stabilt och ändamålsenligt löpband från Nordic för den aktiva motionären.Detta löpband har en motor på 1,5 hästkrafter med en maxhastighet på 16 km/h och lutning i 12 olika nivåer.1200 T har även konstruerats för att klara en maxvikt på 110 kg, snabbknappar för hastighet och lutning, 12 olika träningsprogram samt handsensorer för att mäta puls.Inkluderar även högtalare så att du kan lyssna på din favoritmusik när du tränar.

SEK10,000.00 Läs mer Till butiken

Titan ST650 Löpband

Titan ST650 Löpband

AnvändningsområdeDetta löpband passar utmärkt för användning i hemmet eller det mindre företaget. Träning för att stärka er kondition.ProduktinformationFör den envisa löpare som vill utmana sina löpningar i den daglig träningen, och kör extremt hårda träningspass. Med en kraftig löpyta med extra absorberande fram och bak, säker"soft drop" landningMotorn på 2,5 hk erbjuder ett vridmoment och med 20km i toppfart ger detta löpband en större utmaningän de flesta motionärer har behov av.Fakta och egenskaparTouch display som visar tid, distans, hastighet, lutning, puls och kaloriförbrukning24 förprogrammerade träningsprogramMax hastighet 20 km/hHandpulsmätareMotor på max 2,5 HKLöpyta på 48x140 cmDubbel dämpning i löpytan för behaglig löpningLutning ställbar i 16 stegUppfällbar löpyta för att spara platsMått LxBxH 182x82x133 cmMått uppfällt 118x82x156 cmVikt 74 kgMax användarvikt 130 kg

SEK9,595.00 Läs mer Till butiken

Löpband T20, Master

Löpband T20, Master

Löpband från Master Fitness med en fräsch och följsam design utrustad med flera praktiska funktioner till förmånligt pris.Den elektriska motorn ger 2 hk i konstant effekt och har en maxhastighet på 16 km/h med lutningsmöjligheter på 0-16%.Försedd med LCD-display där du kan se tid, distans, hastighet, lutning, kaloriförbrukning, puls och 25 st olika träningsprogram.T20 kan enkelt fällas ihop med Soft Drop-systemet och smidigt flyttas undan med transporthjulen och har kapacitet för en användarvikt på max 120 kg.

SEK7,490.00 Läs mer Till butiken

Löpband Speedfit SPT1000-D

Löpband Speedfit SPT1000-D

Speedboard är det första löpband som låter dig träna utan ansträngning på bandet, med samma prestanda och träning man kan förvänta sig på en bana.Detta är av den finaste kvaliten, första motorfria löpbandet som någonsin producerats. Den tillåter människor att gå, jogga, springa, och sprint utan att göra några justeringar än att flytta kroppens tyngdpunkt framåt och bakåt på löpband.Börjar gå, stega upp lite längre på den krökta ytan och börja springa, steg upp ännu mer och du kan börja sprint, ta ett stag bakåt och Speedboarden stannar. Speedboardens innovativa, patenterade teknik ger en helt naturlig känsla - det är den enda löpband som ger dig samma kontroll som lämnar din dörr - du diktera ditt tempo inte maskinen!Resultatet är mycket som att springa utomhus, och är inte att poängen med det hela? Det finns inget annat liknande, det är unikt, verkligen!Icke-motoriseradeFördelarna med icke-motoriserade systemet är inte bara energieffektiviteten, men också ledningen fritt, brusfria, lätta, och robusthet. Inget behov av att röra eller trycker på knapparna. Det är naturligt, enkelt. Specifikationer: Längd: 163cmBredd: 77cmHöjd: 113cm Vikt: 135kgLöpyta: 157x44cmGaranti: 2 År hemmabruk, 1 år Företagsbruk och Gym

SEK64,900.00 Läs mer Till butiken

Löpband RC04 Dual, BH Fitness

Löpband RC04 Dual, BH Fitness

Dual Kit är en Bluetoothmodul med USB-anslutning för i.Concept-appar kompatibla med både iOS och Android eller vardera.Appar:Tread MonitorFitConsoleBH by KinomapBH TrainerRun on EarthDenna produkt har utrustats med Bluetooth så att du kan träna med olika appar genom att ansluta en smartphone eller läsplatta till din träningsmaskin.OBS! Vänligen följ utvecklingen av respektive app för kompatibilitet mot önskad enhet och operativsystem. Detta är viktigt eftersom att dessa utvecklas ständigt mot nya enheter och även en del äldre system lämnas.Specifikationer för apparna hittar du här >

Löpband 570i

Löpband 570i

Bra mellanklass löpband med en 3,0 CHP motor, 26 träningsprogram och DualTrack display som har två högupplösta, blå bakgrundsbelyst LCD-skärmar så att du kan hålla dig informerad när du tittar på din surfplatta eller läsa en tidning. Här finns också Softrak dämpningssystem för att minska belastning på knä och höftledarna. Ladda upp dina data via USB till Schwinn Connect och MyFitnessPal för att spara din träningsresultat. Löpband Schwinn 570i har även en MP3-ingångsport, i-konsol högtalare och en justerbar fläkt för att kyla ner dig vid långa pass.

SEK15,900.00 Läs mer Till butiken
Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5next pagelast page